Phone

29727932

Email

Rkbodywork@gmail.com

Kropssessioner

Dearmouring/kropsterapi er en vej til at komme ud af hovedet og ned i kroppen.

Ved at arbejde gennem kroppen omgås dine mentale forsvarsmønstre og der opstår direkte adgang til din underbevidsthed, de indkodninger samt følelses mæssige blokeringer du har fået gennem livet.

Du vil opnå en større selvindsigt og få hjælp til at bevidstgøre og slippe/transformere uhensigtsmæssige overbevisninger og vaner.

Med mit nærvær, berøring, samtale og energiarbejde hjælper jeg dig til at forløse energetiske, følelsesmæssige og muskulære spændinger så du kan opnå mere frihed i din krop og i dit sind.

Priser se neders på siden.

ddhdbbdbdbd

Livet er en proces og ofte har vi modstand på store forandringer eller konfrontationer. En kropssession er ikke starten på process men et værktøj der kaster lys og bevidsthed ind i nuværende processer. En hjælpende hånd der udglatter og skaber flow.

Det kan føltes udfordrende men gevinsten ved at vælge at mærke, opleve det der er lige nu, er over tid, mere livsglæde, frihed, styrke og nydelse.

Reiki og energi healing

Reiki og energi healing foregår med meget let eller ingen berøring, men gennem at transmiter energi.

Sesssioner skaber ro og forløsning i dit energi og nervesystemet, hvilket påvirker både dit fysiske og mentale dele. Yders effektivt mod stress og svært tilgængelige udfordringer.

Bevidst Åndedræt – Breathwork – Åndedræts terapi

Breathwork også kalde åndedræts terapi er forskellige former for bevidst åndedræt der åbner og udvider dig indefra. Teknikerne er en direkte vej til din underbevidsthed, til ændret bevidsthed, hvorfra du kan slippe følelses og energetiske blokeringer. Åndedræts teknikken tager dig fra kamp, frys og flugt tilstand (sympatiske nervesystem) og over i hvile, regenerering og fordøjelse (parasympatiske nervesystem). Kraftfulde værktøjer til at gå dybt og skabe mere plads til dig i dig.

Jeg arbejde med flere typer af Breathwork fra shamanistiske og fysiske til orgasmiske. Sammen finder vi ud af hvad der vil være bedste for dig.

En session indholder samtale, guidet breathwork, energi arbejde og lettere berøring.

Priser:

Krops sessioner

Forløb på 3 sessioner a 2 timer 5550 kr.

Forløb på 5 sessioner a 2 timer 9000 kr.

Session af 2 timer 2000 kr.

Energi og Breathwork sessioner

Breathwork 1 time 1050 kr.

Energi Healing 1 time 1050

Fjern energi healing 1 time 850 kr.

Gratis afklarende samtale over telefon.
Her finder vi sammen ud af hvad der er bedste for dig der hvor du er lige nu.

Booking ring eller skriv til 29 72 79 32, Jeg glæder mig til at høre fra dig.