Phone

29727932

Email

Rkbodywork@gmail.com

Her er info om nogle af de workshops, jeg tilbyder.

Kernen i min workshops er at skabe helhed og bringe lys ind i dine skygger så de kan blive transformeret til styrker. Jeg har masser af erfaring med mandegruppe, kropsbevidsthed, Breathwork og energi forløsning.

  • Mandegrupper
  • Mindfull fighting
  • Cacao Ceremonier
  • Bioenergetisk forløsnings arbejde
  • Breathwork

Tjek kommende events for hvad der sker hvornår.

Mindfull fighting

Lær at kende din kraft, gennem dynamiske lege og øvelser. Med en meditative tilgang og respekt for sig selv og andre inviteres du ind I et rum der give mulighed for egen proces og udvidelse af din egen forståelse for hvad fysisk kontakt kan mellem mennesker af forskellige køn, størrelse og styrke.

At få lov til at slås uden at det handler om at vinde, men derimod om at mærke sig selv og passé på den anden, skaber et helt specielt rum. Et rum hvor undertrygt kraft, glæde, vrede, sorg, frustration og mange flere ting kan blive vækket til live. Ved at bringe det frem i lyset og mærke det fysisk i kroppen, vækkes du til live og ind i et nuet, ind i at tillade hvad der er uden undertrykkelse, et autentisk space.

Her er der mental ro, direkte adgang til den du er bagved dine begrænsninger. Indsigter kommer til overfladen som du kan bruge i dit daglige liv, på job, i parforholdet med børnene og venner. Det bliver nemmere at handle i stedet for at reagere.

Ja vi skal slås, vi skal prøve kræfter med hinanden, det bliver fysisk men alt sammen inden for trykke rammer hvor skade ikke er formålet, du kan altid sige til og fra og invitationer er at slås fra hjertet.

Denne workshop er for dig der aldrig har været til slås, samt dig der syntes det er det fedeste i verdenen.

Til dig der ikke har været med før, så vær forberedte på at blive afhængig af det, på den der dejlige måde.

Bioenergetisk forløsnings arbejde

Øvelser der øger kropsbevidsthed og åbner op for fastlåst energi. Øvelserne er baseret på Alexander Lowens arbejde samt Shamanistiske tekniker. Du guides ind i områder af din krop der holder muskulære, energetiske og følelsesmæssige spændinger. Gennem krops øvelserne vil du kunne udvide dig og blive bekendt med dine egene begrænsninger for så at lade kroppens eget forløsnings system tage sig kærligt af frigivelses processen. Resultatet er færre muskulære spændinger, en mere levende og følende krop, ændring af kropsholdning og tanke mønstre.

Tilbydes både som hold træning live eller online eller som 1:1 sesioner hvor vi specifikt arbejder med din udfordringer.

Hvordan vil det være at kunne slappe helt af i din krop? Mærker du stress og spændinger i din hverdag. hvordan vil dette være at du og din krop var gode venner, ville du kunne være mere nærværende i dit forhold til din partner og børn.

Ved du hvordan du overgiver dig nok til at modtage livets gaver? For at få plads til nyt, må vi rydde op og give slip på gamle stagneret energi.

Gi overskud til at klare hverdagens udfordring, gennem afstresning af nervesystemet. Tilbydes både som 1:1 og gruppe sessioner live og online.

Indre oprydnings arbejde. gi plads

Slip byrden der ligger gemt i din nakke og skulder spændinger.

Bioenergetiske forløsnings arbejde er inspireret af Alexander Lowen samt shamanistiske tekniker.

Breathwork

Breathwork også kalde åndedræts terapi er forskellige former for bevidst vejrtrækning der åbner og udvider dig indefra. De er en direkte vej til din underbevidsthed, hvorfra du kan slippe følelses og energetiske blokeringer. Vejrtræknings teknikken tager dig fra kamp, frys og flugt tilstand (sympatiske nervesystem) og over i hvile, regenerering og fordøjelse (parasympatiske nervesystem). Kraftfuldt værktøj til at gå dybt og skabe mere plads til dig i dig.

Jeg arbejde med flere typer af Breathwork fra shamanistiske og rebirthing til orgasmiske.

Når vi i gruppe trækker vejret åbner der sig et helt specielt og kraftfuldt rum.